Fietsservice Breskens - Jouw partner in leasefietsen!

Bij Fietsservice Breskens zijn we verheugd om ons nieuwste aanbod te introduceren: Leasefietsen!
We begrijpen dat mobiliteit essentieel is, of het nu gaat om woon-werkverkeer, gezonde activiteiten of gewoon genieten van de frisse buitenlucht.
Daarom hebben we gekozen voor een partnerschap met Leasefiets, een toonaangevend bedrijf in de wereld van fietsleasing.

Waarom kiezen voor een leasefiets?

  1. Duurzaamheid: Fietsen is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Verminder je ecologische voetafdruk en draag bij aan een groenere wereld.
  2. Gezondheid: Stimuleer een actieve levensstijl door regelmatig te fietsen. Het is een geweldige manier om fit te blijven en stress te verminderen.
  3. Financiële voordelen: Met onze leasefietsen geniet je van fiscale voordelen en bespaar je op de kosten van eigendom, onderhoud en reparaties.

Wat bieden wij?

  1. Ruime keuze: Kies uit een breed scala aan hoogwaardige fietsen, waaronder stadsfietsen, e-bikes, mountainbikes en meer.
  2. Flexibele pakketten: Onze leaseopties zijn flexibel en afgestemd op jouw behoeften. Of je nu een particulier bent, een bedrijf of een ZZP'er, we hebben het juiste pakket voor jou.
  3. Onderhoudsservice: jouw zorgeloze fietservaring staat bij ons voorop. Profiteer van onze uitgebreide onderhoudsservice om ervoor te zorgen dat jouw fiets altijd in topconditie is.

Hoe werkt het?

  1. Kies jouw fiets: Bekijk ons assortiment in Breskens (direct leverbaar en/of op voorraad / te bestellen) en kies de fiets die bij jou past.
  2. Selecteer jouw Leaseplan: Kies het leaseplan dat aansluit bij jouw behoeften en budget. Alles inclusief, voor een vast bedrag per maand.
  3. Geniet van jouw fiets: Ontvang je gloednieuwe leasefiets en geniet van zorgeloze mobiliteit.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze leasefietsen of wil je meer informatie?
Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen de perfecte fiets te vinden die past bij jouw levensstijl en behoeften.
Kies voor gemak, duurzaamheid en vrijheid met een leasefiets van Fietsservice Breskens.
Fiets met ons mee naar een gezondere en groenere toekomst!

leasefiets